|
Tower Racing Forum
|
|
uwagi moderatorów |
| Autor |
Wiadomość |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-01, 08:40
|
|
|
Co do eelamamanou, to kolega nie ma pretensji do mnie. Wytłumaczyłem mu, że pomyliłem Go z Kafką i tyle. Ponieważ jestem, jak sam mój login wskazuje z Krakowa, to nie rozumiem , jak ktoś kogoś uwagi, czy żartu, nie może zrozumieć i skreślać jego wpis. Szczególnie tak wykształcony, doświadczony, obyty w świecie końskim jak tx. I pewnie z wysokim IQ.
Komuś tu się "we łbie poprzewracało" |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-01, 11:32
|
|
|
Bez ozdoby
ach, jak przyjemnie obudzić się po nocy długich Lipińskich! Żyjesz, tx? Żyję! Ale bez kutasika.
wiecej... |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-02, 12:07
|
|
|
Komentarz: Na sznurku
Powtarzam osobno uwagę, jaką dopisałem do nocnej korespondencji z paniami Lipińskim. Żeby zmienić to forum, musiałbym zmienić panie Lipińskie. Mission impossible. Największym zagrożeniem dla rzeczy są ich właściciele. Pokazała to historia z Zmdom.com.pl i Finisz.pl.
Nie oceniam, czy p.p. Lipińskie zachowały się wobec mnie przyzwoicie, czy nieprzyzwoicie. Hasło: zakochaj się w Lipińskich, znaczy też polub ich niedoskonałości. Spór L. z paniami L. ma podłoże czysto kompetencyjnie, zawiera się w pytaniu, czy moderator (przede mną admin formalnie był moderatorem) może usuwać niepożądanie treści, zarówno częściowo jak i całkowicie. Odpowiedz Lipińskich jest pryncypialna i brzmi: nie może, może tylko admin i to w ostateczności, zgodnie z ich rozumieniem wolności. W tej koncepcji Lipińskich, tx jest jak podwórzowy kot, którego współwłaścicielki chciałyby wyprowadzać na sznurku na dwór. Albo jest jak ozdoba, którą powiesili na forum. O święta naiwności cudownych pań Lipińskich!
Jestem pewny, że nie da się podnieść poziomu forum i utrzymać tego podwyższonego poziomu bez usuwania zbędnych treści. Lipińskie obawiają się, że wówczas zmniejszy się i tak niewielki ruch na forum. Dobrze myślą, tylko na odwrót.
L. |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-02, 14:00
|
|
|
| Tx, i tak Cię kochamy! Wciąż pozostajesz królem tego forum! A że w czasach demokracji monarchowie mają ograniczoną władzę, to musisz jakoś z tym żyć... |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2019-08-02, 21:20
|
|
|
W związku z zaistniałą sytuacją powracam na łono forum Tower -wolność ,wolność ponad wszystko i swoboda wypowiedzi . Wypowiedzi eelamamanou i Lajkonika mi się podobają , nikomu nie szkodzą , są pozbawione sztywności "walą równo i prosto z mostu"' i o to chodzi ...coś się dzieje, forum nagle ożyło |
_________________ Koniofan
 |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-02, 22:32
|
|
|
Obornik też jest nawozem. Koniofan był moją najlepszą podstawą.
Zachęcałem go do powrotu 10 lipca, 13:33, choć rzucił na mnie potwarz. |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2019-08-02, 22:54
|
|
|
Niedorobiony moderator tx został pozbawiony funkcji , z cenzora nici ,wiec teraz pozuje na prowokatora ,jak za komuny ,ale my to olewamy. Użył wulgarnego słowa g.... które ,po refleksji zmienił na obornik ,ale g.... ma wiele znaczeń i to ważne słowo ,jak k.... i h...
oto przykłady:
https://sjp.pwn.pl/korpus/szukaj/g%C3%B3wno.html
A tak swoją drogą , zastanawiam się czy tx się dobrze czuje i zaczynam się o niego martwić ...ilość jadu jakim pluje i poziom agresji przekracza wszelkie forumowe normy |
_________________ Koniofan
 |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-02, 23:22
|
|
|
Niepokojąco trzeźwe trzy kropki w nowej myśli Koniofana o tx!
dodane: "Żartujmy, nie chorujmy" - rada najstarszej Polski, Tekli Juniewicz (ur. 1906, Krusk k. Lwowa) z Gliwic - podczas dzisiejszego spotkania z premierem RP. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 00:25
|
|
|
Do Kioto i Jogi:
pod "Komisja techniczna - kontrowersje", od 2019:08:07, 12:36, wpis Lajkonika, zrobił się nowy wątek dotyczący info.
Czy nie byłoby dobrze wydzielić ten wątek w osobny temat? |
|
|
|
 |
kostor
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 22:18
|
|
|
| słuszna uwaga |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,023 sekundy. Zapytań do SQL: 4
|