wyścigi '26
-
Gość
Nie rozumiem jaki problem ma Organizator. Jest wiele luk w programie i po jednym dniu wyścigowym na dwudniówkę (tak, to paradoks - kiedyś dwudniówka była normą, teraz często zastępuje ją jednodniówka).
Skoro można rozegrać jeden z odwołanych dni w piątek, a sobota przed Derby jest wolna od wyścigów, to dlaczego drugiego odwołanego dnia nie można rozegrać właśnie w sobotę?
Skoro można rozegrać jeden z odwołanych dni w piątek, a sobota przed Derby jest wolna od wyścigów, to dlaczego drugiego odwołanego dnia nie można rozegrać właśnie w sobotę?
-
Gość
Sprawa rozegrania dwóch dni wyścigowych 27, 28 czerwiec w zmienionym terminie, omawiana jest na ZARZADZIE TOTALIZATORA.
Wszystko przebiega pomyślnie i jestem raczej pewien, że będzie akceptacja terminu rozegrania dwóch dni wyścigowych w tym tygodniu.
Proszę cierpliwie czekać na publikację informacji w podmiotowej sprawie.
Wszystko przebiega pomyślnie i jestem raczej pewien, że będzie akceptacja terminu rozegrania dwóch dni wyścigowych w tym tygodniu.
-
Gość
Chyba pomyliłeś miejsce publikacji tej informacji. Wyślij ją trenerom i właścicielom. Jak widać po komentarzach na FB dowiadują się o decyzjach z SM.Anonymous pisze:Sprawa rozegrania dwóch dni wyścigowych 27, 28 czerwiec w zmienionym terminie, omawiana jest na ZARZADZIE TOTALIZATORA.
-
Gość
-
Gość
Strasznie długo trwa ten zarządAnonymous pisze:Sprawa rozegrania dwóch dni wyścigowych 27, 28 czerwiec w zmienionym terminie, omawiana jest na ZARZADZIE TOTALIZATORA.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość