|
PKWK 2019 |
| Autor |
Wiadomość |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-07, 12:36
|
|
|
Źle się dzieje w PKWK! Sprawozdania z wyścigów, to odsyłanie do linków stron torów. Jednak nie ma tam kwot wypłat (ewentualnych) . Na Trafie - nic oprócz cyferek. ŚMIESZNE!
PANOWIE, CO JEST?
KT, PKWK.... to naprawdę zaczyna pachnieć brzydko! |
|
|
|
 |
kostor
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-07, 23:34
|
|
|
| Dokładnie, tak mnie to dziś wkurzyło, że brak mi słów. Lenie śmierdzące, że się tak szkolną gwarą posłużę;) |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-08, 00:57
|
|
|
| Mam nadzieję, że to jakaś chwilowa "obsuwa". Nie widzę możliwości, by tak miało pozostać do końca sezonu, bo to niedopuszczalne. |
_________________ A horse gallops with his lungs, perseveres with his heart, and wins with his character.
Federico Tesio |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-08, 13:58
|
|
|
Sprawozdania z wyścigów
Rozmawiałem przed chwilą z Jakubem Kasprzakiem z Polskiego Klubu Wyścigów Konnych. Pan Jakub zapewnił mnie, że sprawozdania z wyścigów w Polsce na stronie pkwk.pl powrócą do poprzedniej formy najszybciej jak to będzie możliwe, to moje wrażenie z tej rozmowy. Problem powstał, gdy osoba, która zajmowała się tymi sprawozdaniami, Joanna Majewska, odeszła z pracy w PKWK.
L. |
|
|
|
 |
artur
Uczeń

|
Wysłany: 2019-08-09, 13:38
|
|
|
| a co mnie jakaś Majewska interesuje czy problemy kadrowe PKWK jak ja chce sprawozdania, które mają zdaje sie obowiązek umieszczać!!!! czy szanowny tx dowiedział sie kiedy znajdą nastepce? |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-09, 14:10
|
|
|
Sprawdzę czcigodnego Artura, czy jest tylko mocny w gębie, czy może ma też inne walory.
Podaję numer telefonu do pana Kasprzaka: 228431034, telefon przy biurku pana Jakuba. |
|
|
|
 |
artur
Uczeń

|
Wysłany: 2019-08-09, 15:51
|
|
|
| Szanowny tx ja tu nie jestem od wywierania nacisku na władze myślałem że skoro prowadziłeś rozmowy na ten temat to cokolwiek wiesz! ale jak widać nie, no trudno!! |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 00:07
|
|
|
Wszystkie ręce na pokład!
Każdy powinien wywierać nacisk, zależnie od swoich możliwości. Panie Lipińskie też powinny zaproponować swoją pomoc. Czuć świt w poniedziałek pismo (poczta) do prezesa PKWK o treści: "Dzień dobry. W związku z brakiem kadrowym, uniemożliwiającym sporządzenie sprawozdań z dni wyścigowych zgłaszamy się do pomocy. Christi i Jo". Byłby to szach-mat. |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 01:25
|
|
|
Tx, już wczoraj zgłosiłyśmy swój akces drogą mailową, zarówno Prezesowi PKWK, jak i sekretariatowi Nie jest tajemnicą, że zajmowałyśmy się tym w 2015 roku, a sytuacja, jaka panuje obecnie (brak wykonawcy) nie powinna mieć miejsca. Nic więcej w tym momencie zrobić nie możemy |
_________________ A horse gallops with his lungs, perseveres with his heart, and wins with his character.
Federico Tesio |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 12:22
|
|
|
| Pocztą do PKWK, Christi i Jo wyprzedziły myśl tx'a. Oto dowód, dlaczego tx Zakochał/się/w/Lipińskich! |
|
|
|
 |
Master Bars
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 13:26
|
|
|
Bez przesady . Pomoc osób trzecich jest zbędna .
W PKWK jest wystarczajaca liczba wysoko płatnych pracowników.
Wystarczył jeden telefon |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-10, 22:11
|
|
|
Osobiście bardzo się cieszę, że sprawozdania w końcu wróciły, choć długo odbierali ten telefon - ponad 2 tygodnie . Nie ma co jednak narzekać, grunt, że wreszcie Polski Klub spełnił swój statutowy obowiązek! |
Federico Tesio |
|
|
|
 |
Master Bars
Dżokej

|
Wysłany: 2019-09-22, 17:45
|
|
|
Art. 9.
1. Prezesa powołuje i odwołuje minister właściwy do spraw rolnictwa po zasięgnięciu opinii Rady.
2. Pełnienia funkcji Prezesa nie można łączyć ze świadczeniem pracy u innego pracodawcy oraz wykonywaniem, sprzecznych z obowiązkami wynikającymi z pełnionej funkcji, innych zajęć zarobkowych.
4. W razie niemożności pełnienia funkcji przez Prezesa, nieobsadzenia stanowiska lub nieobecności Prezesa, jego obowiązki wykonuje przewodniczący Rady. |
|
|
|
 |
Kioto
Dżokej

|
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2019-09-22, 23:42
|
|
|
Nogi Plejady przed Nagrodą Rzeki Wisły. Niezmyta glinka z przednich nóg rzucała się w oczy. Lekarz weterynarii jednak nie zareagował, a jeśli zareagował - to niedostatecznie. Plejada na prostej finiszowej złamała nogę, finału historii możecie się domyśleć. Jeśli dobrze pamiętam to trener tej właśnie klaczy robił aferę przed Derby, że tor na Służewcu jest nieodpowiedni i że zamierza wycofać konie. A tu "niespodzianka"- puszcza swoje podopieczne z glinkami na nogach. Co na to dyżurny lekarz weterynarii i KT?
 |
Federico Tesio |
|
|
|
 |
|
|