Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PKWK 2019
Autor Wiadomość
Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2019-08-07, 12:36   

Źle się dzieje w PKWK! Sprawozdania z wyścigów, to odsyłanie do linków stron torów. Jednak nie ma tam kwot wypłat (ewentualnych) . Na Trafie - nic oprócz cyferek. ŚMIESZNE!
PANOWIE, CO JEST?
KT, PKWK.... to naprawdę zaczyna pachnieć brzydko!

kostor 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-07, 23:34   

Dokładnie, tak mnie to dziś wkurzyło, że brak mi słów. Lenie śmierdzące, że się tak szkolną gwarą posłużę;)

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-08, 00:57   

Mam nadzieję, że to jakaś chwilowa "obsuwa". Nie widzę możliwości, by tak miało pozostać do końca sezonu, bo to niedopuszczalne.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-08, 13:58   

Sprawozdania z wyścigów
Rozmawiałem przed chwilą z Jakubem Kasprzakiem z Polskiego Klubu Wyścigów Konnych. Pan Jakub zapewnił mnie, że sprawozdania z wyścigów w Polsce na stronie pkwk.pl powrócą do poprzedniej formy najszybciej jak to będzie możliwe, to moje wrażenie z tej rozmowy. Problem powstał, gdy osoba, która zajmowała się tymi sprawozdaniami, Joanna Majewska, odeszła z pracy w PKWK.
L.

artur 
Uczeń

Wysłany: 2019-08-09, 13:38   

a co mnie jakaś Majewska interesuje czy problemy kadrowe PKWK jak ja chce sprawozdania, które mają zdaje sie obowiązek umieszczać!!!! czy szanowny tx dowiedział sie kiedy znajdą nastepce?

tx 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-09, 14:10   

Sprawdzę czcigodnego Artura, czy jest tylko mocny w gębie, czy może ma też inne walory.
Podaję numer telefonu do pana Kasprzaka: 228431034, telefon przy biurku pana Jakuba.

artur 
Uczeń

Wysłany: 2019-08-09, 15:51   

Szanowny tx ja tu nie jestem od wywierania nacisku na władze myślałem że skoro prowadziłeś rozmowy na ten temat to cokolwiek wiesz! ale jak widać nie, no trudno!!

tx 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-10, 00:07   

Wszystkie ręce na pokład!
Każdy powinien wywierać nacisk, zależnie od swoich możliwości. Panie Lipińskie też powinny zaproponować swoją pomoc. Czuć świt w poniedziałek pismo (poczta) do prezesa PKWK o treści: "Dzień dobry. W związku z brakiem kadrowym, uniemożliwiającym sporządzenie sprawozdań z dni wyścigowych zgłaszamy się do pomocy. Christi i Jo". Byłby to szach-mat.

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-10, 01:25   

Tx, już wczoraj zgłosiłyśmy swój akces drogą mailową, zarówno Prezesowi PKWK, jak i sekretariatowi :) Nie jest tajemnicą, że zajmowałyśmy się tym w 2015 roku, a sytuacja, jaka panuje obecnie (brak wykonawcy) nie powinna mieć miejsca. Nic więcej w tym momencie zrobić nie możemy :)

tx 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-10, 12:22   

Pocztą do PKWK, Christi i Jo wyprzedziły myśl tx'a. Oto dowód, dlaczego tx Zakochał/się/w/Lipińskich!

Master Bars
Dżokej

Wysłany: 2019-08-10, 13:26   

Bez przesady . Pomoc osób trzecich jest zbędna .
W PKWK jest wystarczajaca liczba wysoko płatnych pracowników.
Wystarczył jeden telefon

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2019-08-10, 22:11   

Osobiście bardzo się cieszę, że sprawozdania w końcu wróciły, choć długo odbierali ten telefon - ponad 2 tygodnie :D . Nie ma co jednak narzekać, grunt, że wreszcie Polski Klub spełnił swój statutowy obowiązek!

Master Bars
Dżokej

Wysłany: 2019-09-22, 17:45   

Art. 9.
1. Prezesa powołuje i odwołuje minister właściwy do spraw rolnictwa po zasięgnięciu opinii Rady.
2. Pełnienia funkcji Prezesa nie można łączyć ze świadczeniem pracy u innego pracodawcy oraz wykonywaniem, sprzecznych z obowiązkami wynikającymi z pełnionej funkcji, innych zajęć zarobkowych.

4. W razie niemożności pełnienia funkcji przez Prezesa, nieobsadzenia stanowiska lub nieobecności Prezesa, jego obowiązki wykonuje przewodniczący Rady.

Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2019-09-22, 21:47   

A czy Rada PKWK w ogóle odbywa jakieś posiedzenia w tym sezonie?
Może nie uzupełniają protokołów na stronie, bo ostatni jest z 27 lutego 2019?

https://www.pkwk.pl/langu...ly-z-posiedzen/

Mieli się spotkać pod koniec czerwca, ale albo się nie spotkali, albo nie opublikowali protokołu.

https://www.pkwk.pl/language/pl/porzadki-obrad/

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2019-09-22, 23:42   

Nogi Plejady przed Nagrodą Rzeki Wisły. Niezmyta glinka z przednich nóg rzucała się w oczy. Lekarz weterynarii jednak nie zareagował, a jeśli zareagował - to niedostatecznie. Plejada na prostej finiszowej złamała nogę, finału historii możecie się domyśleć. Jeśli dobrze pamiętam to trener tej właśnie klaczy robił aferę przed Derby, że tor na Służewcu jest nieodpowiedni i że zamierza wycofać konie. A tu "niespodzianka"- puszcza swoje podopieczne z glinkami na nogach. Co na to dyżurny lekarz weterynarii i KT?

Odpowiedz do tematu