|
Tower Racing Forum
|
Wyścigi w Sopocie |
Autor |
Wiadomość |
Kioto
Dżokej
|
Wysłany: 2017-07-23, 14:28 Wyścigi w Sopocie
|
|
|
Czy ktoś ogląda wyścigi w Sopocie?
Jakie wrażenia? |
|
|
|
|
kostor
Dżokej
|
Wysłany: 2017-07-24, 15:42
|
|
|
My bylismy w sobotę, tor sympatyczny, kameralny. Całkiem sporo ludzi, choć niespecjalnie skorych do gry. Spiker zawodów nieźle rozkręcał imprezę. Bardzo dobrze z gastro - kilka wysokiej jakości foodtracków z rozsądnymi cenami i fajne stoisko z lokalnym browarem Amber - gdzie do wyboru były z 4 rodzaje piw z kranu i dużo więcej butelkowych (oczywiście przelewanych w plastik, ale lepszy rydz niż nic). A my biedne żuczki ze Służewca skazani jesteśmy na to pseduo piwo o nazwie tyskie...
Wszystkie gonitwy puszczane z ręki, jak mniemam w wyniku awarii start maszyny, ale trzeba przyznać, że starty zwykle były dość równe. |
|
|
|
|
słonik
Dżokej Kto pyta nie błądzi
|
Wysłany: 2018-07-22, 22:46
|
|
|
Wiem że nowa maszyna, do prowadzania koni czasie gonitw kosztuje. Ale czy nie można na te dwa weekendy wyścigowe wypożyczyć, z Wrocławia, lub z Warszawy ? ja wiem że przeczytam, po co pożyczać maszynę jak ta działa. Ale ta maszyna pamięta czasy króla Świeczka. I chyba Sopot otrzymał ją od Warszawy, dawno dawno temu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,065 sekundy. Zapytań do SQL: 8
|