|
Tower Racing Forum
|
|
THX czyli dzięki |
| Autor |
Wiadomość |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2023-04-26, 11:35 THX czyli dzięki
|
|
|
Pierwsze dzięki dla zespołu stajni Kacprzyka za przygotowanie Domindara dla rodziny Engelów do Nagrody Otwarcia hcp w sezonie '23 (Slu.22.04).
Tym przygotowaniem czteroletni ogier wyróżniał się podczas prezentacji na padoku. Był fit and well, po polsku gotów i przygotowany do walki. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2023-05-15, 21:30
|
|
|
Trener Wojciech Olkowski w wywiadzie dla Trafnews po zwycięstwie Anatora w Nagr. Golejewka pięknie o wiernej żonie, skromnej pani Beacie:
"Żadne sukcesy nie byłyby możliwe bez mojej żony, Beaty. Wspiera mnie każdego dnia i robi wszystko, żeby mi na każdym kroku pomagać, szczególnie w tych najcięższych momentach". |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2023-05-15, 22:32
|
|
|
Quibou oszałamiającym finiszem zwycięzył w Nagrodzie Jaroszówki, a jego współwłasciciel Mateusz Glinowiecki pięknie podziękował poprzez Świat wyścigów konnych (konto fb Zofii Skrok):
"Dziękujemy też Klaudii Zwolińskiej, która już ponad dwa lata się nim zajmuje i jeździ na nim każdego dnia na treningach. To wielki trud, który jak widać przynosi rezultaty. Swój wkład w podkarmianiu i przynoszeniu różnych smakołyków ma także Ewa Zwolińska". |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,033 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|