Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tx
2019-07-24, 00:40
trafonline.pl/ zakłady przez internet
Autor Wiadomość
Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2019-09-05, 17:43   

Usunąłem

otto77
Uczeń

Wysłany: 2019-09-17, 12:01   

W trafonline dodano zakładkę gonitwy wielogonitwowe i jest możliwość grania kwinty, tripli itp. :)

Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2019-09-17, 14:12   

SUPER!!!!!! No to teraz można grać. Dzięki za cynk... i żeby pula była francuska na PMU, to byłbym przeszczęśliwy.

otto77
Uczeń

Wysłany: 2019-10-25, 21:17   

Zastanawiam się, czy jest możliwe aby wypłata za zakład zwyczajny wyniosła 4,40 zł przy stawce 5 zł. W drugiej gonitwie, gdzie wygrała Inter Royal Lady w nagrodzie EFFORTY, chyba że się stawki zmieniły.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2019-10-25, 21:26   

Wypłata za zwycięzcę 4.40 (Royal Inter Lady, Slu19/10/19) przy stawce 5 zł oznacza, że na tego zwycięzcę postawiono w procentach więcej zakładów niż pula przeznaczona na wygrane (75 proc.).
dodane/ Ostatni tego typu przypadek: San Moritz.
Zostawiłbym sobie taki zakład na pamiątkę, z jakimś autografem na odwrocie.

Przy okazji, a jak idzie gra online?

otto77
Uczeń

Wysłany: 2019-10-27, 13:06   

Witam,

Dziękuję za odpowiedź.
Odnośnie gry to jakoś leci, jestem ogólnie zadowolony bo mogę przy kawce w domu oglądać wyścigi i czasami coś zagrać;).Mieszkam w Poznaniu i nie da się być na każdych wyścigach. Chciałbym jednak podzielić się z Wami małym spostrzeżeniem. Chodzi o gonitwę we Wrocławiu, tzn. w gonitwie tej nie został trafiony zakład czwórka, nie było żadnej informacji jaka kwota przeszła bądź nie przeszła na gonitwę 7. Z moich obserwacji śledząc stronę trafonline.pl była to kwota ok 600 zł, po zatwierdzeniu wyniku gonitwy 6-tej (12-ty dzień) nie stwierdzono wygranej czwórki, a w gonitwie siódmej pula na zakład czwórki była ok 140 zł. Bardzo mnie to podirytowało, a w grę wchodzą nasze pieniądze, dlatego też następnego dnia telefon do traf i próbuję wyjaśnić sprawę. I powiem tak, nie potrafili mi odpowiedzieć na pytanie, Pani szukała, sprawdzała i nigdzie nie mogła znaleźć jaka kwota przechodzi na następną gonitwę, próbowała też odesłać mnie na stronę Partynic, ale szybka riposta z mojej strony że przecież oni są organizatorem zakładów a nie Partynice. Postanowiłem więc napisać maila do nich w tej sprawie, ale odpowiedź była taka że nie dowiedziałem się czy pula przeszła czy nie i jaka była kwota.
Zasugerowałem również dodanie zakładki wyniki gonitw z wypłatami. Wyniki takie są podane, ale na koniec dnia wyścigowego po gonitwach.

kostor 
Dżokej

Wysłany: 2019-10-28, 22:51   

Rzeczywiście sprawozdawczość na stronie traf pozostawia trochę do życzenia. W szczególności właśnie brak podanej puli zakładów. Też miałem raz czy dwa wrażenie na Francuzach, że nietrafiona pula zniknęła. Pozostał niesmak, bo sprawdzić nijak.

Spiacy
Uczeń

Wysłany: 2019-11-28, 17:52   Trafonline na cavaliadzie

Traf uruchomił sprzedaż zakładów wzajemnych na cavaliadę!!

Można obstawiać konkurs o 18:45 i 20:45.

Program dostępny jest na:

https://zawodykonne.com/zawody/tarantevents/tour/657

Są pierwsi Gracze!

Spiacy
Uczeń

Wysłany: 2020-03-20, 18:43   

Traf od 21 marca uruchomił sprzedaż zakładów na tory z różnych części świata.
Wie ktoś o co chodzi :?:
Są nowe wyższe pule na zakłady :!:

Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2020-04-12, 09:49   

O to biega, że konie francuskie nie chodzą, więc (via PMU) gra się rózne wyścigi na świecie. Szwedzkie, austalijskie i nawet chilijskie. Przeważnie gra się szwedzkie z racji tego, że już u nas kiedyś były i każdy co grał to trochę pamięta. Inną sprawą jest, że nie ma żądnej informacji dla początkujących graczy. Wyniki tych gonitw są opóźnione (via PMU) a można zrobić zakładkę pt. Nieoficjalne wyniki. Szczęście, że Traf ma świetnego sprawozdawcę, który jak może pomaga początkującym graczom. Myślałem też, że Traf wreszcie zmieni swoją stronę. Będzie bardziej przejrzysta i ułatwiająca grę. Niestety, dalej prowizorka. Dla porównania atg.se i pmu.fr nie patrząc nawet na angielskie strony typu racingpost.com.... lata świetlne. No chyba, że coś mają w ukryciu i na początek Słiżewca czymś miłym zaskoczą. Smacznego jajka Wszystkim na Forum!

Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2020-04-12, 10:05   

* żadnej ** Jajka

emem
Starszy uczeń

Wysłany: 2020-05-29, 17:20   

czy jest opcja gdzie zobacze aktualne stawki na dane konie?[ jak na tablicach]
czy musze grac w ciemno i dopiero przy rozliczeniu widac ile sie wygralo?

otto77
Uczeń

Wysłany: 2020-05-29, 19:00   

Aktualne stawki będą pokazywane podczas transmisji wyścigów na stronie trafu.

tx 
Dżokej

Wysłany: 2020-05-29, 20:39   

w odpowiedzi
Trafonline.pl pokazywał i pokazuje aktualne notowania na poszczególne konie i porządki, tzw. tablicę, aż do startu koni i po wyścigu, układając kwoty w przejrzysty sposób, według kolejności koni w zakładach. Przy notowaniach zwc oprócz numeru koni wpisywałbym też nazwę konia, dla ułatwienia.
(dodane) Traf natomiast nie podaje do tej pory (czyli od sierpnia 2019) wypłat po każdej gonitwie, poza info spikera. Nie podaje też zmian w dosiadach, itd.

A tymczasem, od kilku godzin część trafonline.pl nie otwiera się, z informacją błąd 404, m.in. przy próbie zalogowania się.

Lajkonik 
Starszy uczeń

Wysłany: 2020-05-31, 08:25   

Znowu ktoś lekcji nie odrobił! Brak ceduł wypłat z wczoraj t.j. 30.05. Czemu to wszystko tak źle idzie?

Odpowiedz do tematu