|
Tower Racing Forum
|
Przesunięty przez: tx 2019-07-24, 00:40 |
trafonline.pl/ zakłady przez internet |
| Autor |
Wiadomość |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-07-27, 12:31
|
|
|
Dziś 27 lipca 2019 przed południem trafonline.pl opublikował nastepującą informację:
Szanowni Państwo, Udostępniamy Państwu trafonline.pl - serwis sprzedaży zakładów wzajemnych przez sieć Internet na podstawie zezwolenia wydanego przez MF. Trafonline.pl to innowacyjny i intuicyjny serwis, w który będą dostępne gonitwy z Toru: Służewiec, Partynice, czy Torów Francuskich. W pierwszej odsłonie zaoferujemy Państwu zakłady jednogonitwowe, takie jak: Zwyczajny (ZWC), Dwójka (DWJ), Porządek (PDK), Trójka (TRJ) i Czwórka (CZW), już wkrótce dostępne będą zakłady wielogonitwowe: Septyma (SPT), Kwinta (KWN), Tripla (TPL), Dubla (DBL). Informujemy, ze pula na wygrane jest wspólna i pochodzi ze środków wpłaconych w sieci naziemnej oraz za pośrednictwem serwisu trafonline.pl Korzystanie z platformy jest proste i intuicyjne. Wystarczy się zarejestrować, zweryfikować tożsamość, po poprawnej weryfikacji należy wpłacić pieniądze na depozyt. Po tych czynnościach mają Państwo dostęp do całego systemu, a także do Programu Gonitw, Transmisji, Statystyk, wyników i wielu innych informacji dostępnych dla Graczy. Dbając o Państwa komfort serwis będzie stale ulepszany i zapewniał Państwu co raz więcej możliwości, Życzymy wysokich wygranych Zespół Traf
dodane: Jak miło, słowo Gracz z dużej litery.
Gracz jest na równi z nazwami zakładów (też z dużej liter), programem gonitw, transmisją, statystykami itd, pisane też z dużej litery. |
|
|
|
 |
artur
Uczeń

|
Wysłany: 2019-07-29, 19:04
|
|
|
| specjalnie zalogowałem sie żeby tu napisać. bardzo podoba mi się to co zrobił traf. Byłem pełen zlych obaw ale wyszło lepiej niz myślałem. Strona mogła by być bardziej przyjazna i są drobne problemy przy rejestracji i weryfikacji ale ogólnie gra się fajnie i w ogole bardzo mi się podoba. Oby tak dalej!!!!! |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-07-30, 13:24
|
|
|
| Dzisiaj moja generalna próba. Zagrałem za trzy zł, po to, by się zaznajomić z obsługą stron. Gratuluję strony, jest prosta w swej prostocie. Jak na debiut wyszło bardzo dobrze. Przypuszczam, że później będzie więcej info o koniach i ich biegach, tak jak na stronie - konie wyścigowe. Szkoda, że w komórce nie zapamiętuje hasel i muszę za każdym razem się logować. Chyba, że coś nie kumam. Całkowicie zgadzam się z Arturem. |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-07-30, 15:15
|
|
|
Trafiłem i dalej już poszło jak po maśle. Połowę wygranej przelałem z powrotem na swoje konto bankowe (ciekaw jestem kiedy wpłynie), a drugą zostawiłem na grę. W międzyczasie trafiłem następną i trochę obaw miałem, czy zaksięgują. Jednak dołożyli do stanu konta. Czyli w drodze połowa kasy i na plusie konto w Trafie.
I teraz jest pytanie, o płynność. Czy w weekend, tak samo wszystko idealnie będzie chodzić, jak dzisiaj przy paru graczach? Myślę,że tak. Grajcie Panowie spoza Warszawy przez internet.
Po skończonych gonitwach sprawdzam swoje finanse na stronie trafu(na plusie). Kasa jeszcze nie wysłana.
Dzwonię na infolinię. Miła Pani informuje mnie, że "ecie pecie" będą dopiero czw.pt. Lekko zdziwiony, mina mi zrzedła, ale warto było, bo już wiem czego się spodziewać! Naiwny, myślałem, że rano obudzę się z kawą, papierosem i ....
Uwaga, program gonitw na trafonline nie jest full!
dodane 31 lipca
Muszę jechać 30 km po program. To nie tak miało być, nie tak.
Miła Pani na infolinii powiedziała mi dzisiaj, że informatycy starają się. |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-01, 11:33
|
|
|
- Wpłynęła wygrana! Czyli wszystko działa super. Nawet program na weekend poprawiono na wersję "full". Miło, sprawnie, bez totkowiczów i zdrapywaczek jak w punkcie lotto. Już nie mogę na nikogo zganić, że "pani była za mną" lub, że ktoś jak mantrę powtarza liczby z keno i przez to nie trafiłem.
Obawiam się jednego, braku atmosfery wyścigów, kolegów .... Może jakąś klubokawiarnię założymy?! Może Traf pomoże?
Krakusy, co myślicie? |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-01, 11:43
|
|
|
Jak ZAREJESTROWAĆ się w trafonline.pl
1. Należy przygotować:
a. dowód osobisty
b. numer rachunku bankowego
2. Wejdź na stronę www.trafonline.pl i potwierdzić, że masz minimum 18 lat.
3. Na stronie głównej nacisnąć przycisk: „Zarejestruj się”. Otworzy się strona, gdzie trzeba uzupełnić wszystkie pola i zatwierdzić cookies i nacisnąć przycisk „Dalej”.
4. Następnie potwierdzić zapoznanie się z regulaminami i wskazać jak Traf może się komunikować (e-mail, sms, telefon).
5. Należy określić limity gry – to nie oznacza, że trzeba tyle wpłacić – podane są domyślne – limity można w każdym momencie zmieniać- i nacisnąć przycisk „Dalej”..
6. Następnie po oświadczenia. Po ich zaznaczeniu naciśnij przycisk „załóż konto” i „przejdź do logowania”
7. Na skrzynkę pocztową przyjdzie e-mail z linkiem aktywującym. Należy nacisnąć link, żeby aktywować konto.
8. Teraz należy zalogować się i mieć przygotowany dowód osobisty, żeby zweryfikować konto. Trzeba będzie zrobić zdjęcia (telefonem albo poprzez kamerę w komputerze) przodu i tyłu dowodu osobistego i przesłać zdjęcia do weryfikacji. Zdjęcia muszą być wyraźne.
9. Po udanej weryfikacji pojawi się komunikat potwierdzający. Teraz należy doładować konto żeby móc grać. „Graj teraz!” - wybrać dzień wyścigowy, gonitwę, zakład, numery koni startujących w gonitwie.
10. Twoje zakłady możesz sprawdzić w zakładce: „Twoje zakłady”
dodane: Instrukcję logowania otrzymałem na moją prośbę w Traf-Zakłady Wzajemne.
L. |
|
|
|
 |
artur
Uczeń

|
Wysłany: 2019-08-01, 19:47
|
|
|
| tak jak ostatnio chwaliłem traf za fajne zorganizowanie zakładów przez internet tak teraz muszę skrytykować stronę organizatora. Śledzę wyscigi konne w Polsce od lat, śledze tez strone torsluzewiec.pl Niestety, każda ważna gonitwa jest opisana bardzo skromnie, a takie Oaks załatwione w jednym czy dwóch akapitach. Zerknąłem na strone stowarzyszenia turfclubu ktory ostatnio strasznie sie uaktywnil, i zobaczyłem, ze wszystkie ważniejsze gonitwy są obszernie opisane, łacznie z historia, przedstawieniem sylwetek koni, a potem omówieniem wyścigu i fotorelacją. z tego co wiem, do ich zadań nie nalezy wykonywanie takiej pracy - to totalizator jako organizator powinien zachęcac ludzi do wyścigów i przybliżac im najważniejsze wydarzenia, ewentualnie pkwk. Dlatego musze zwrócić na to uwage ze przydałyby sie szersze opisy waznych wydarzen, chociazby takie jak na turfclubie bo - panowie - trochę nie wypada zeby inni robili to za was, prawda? |
|
|
|
 |
elamanamou
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-01, 21:50
|
|
|
| Lajkonik napisał/a: | - Wpłynęła wygrana! Czyli wszystko działa super. Nawet program na weekend poprawiono na wersję "full". Miło, sprawnie, bez totkowiczów i zdrapywaczek jak w punkcie lotto. Już nie mogę na nikogo zganić, że "pani była za mną" lub, że ktoś jak mantrę powtarza liczby z keno i przez to nie trafiłem.
Obawiam się jednego, braku atmosfery wyścigów, kolegów .... Może jakąś klubokawiarnię założymy?! Może Traf pomoże?
Krakusy, co myślicie? | . W Non Iron na Świętego Marka piwo czeskie + alkohol + paluszki i orzeszki palarnia na zewnatrz... mają duży ekran jeśli by transmisja chodziła jak trzeba można się dogadać i spotykać w weekendy. Grać na komórkach kenowcow i zdrapkowcow... |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-02, 06:38
|
|
|
| OK. Dzisiaj sprawdzę tę Niemodnąkoszulę, a jutro jak zwykle na Kleparzu od pierwszej. |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-02, 07:16
|
|
|
| Panie Arturze, Tor wynajmuje, organizatorem jest PKWK, a totka ma traf. "Coś koło tego" Nie ma już ludzi z pasją, bo słoiki i karierowicze ich wykończyli. Każdy udaje kogoś ważnego i na dodatek bawią się w politykę. Dam Panu przykład: Nie do pomyślenia jest by organizator po skończonym dniu wyścigowym nie podał sprawozdania na stronie! Dni 20/21 jeszcze wczoraj nie wisiały!!!!!! od soboty do czwartku 5 dni. Urlopy mają w środku sezonu? NIECHLUJSTWO!!!!! Myślę, że turfclub daje przykład,że cos drgnęło. Zmiana na p. Engela wpłyneła korzystnie. Jest znakomity dziennikarz p.Szewczyk i inni, ONI są, tylko trzeba ich wyciągnąć i wiedzę, umiejętności wykorzystać. |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-02, 07:35
|
|
|
| Non iron i ortalion, ależ to były czasy. I jeszcze szkoty! Tak mi się wspomniało. |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-24, 04:19
|
|
|
| Przeczytałem sprawozdania France Galop. Co się okazuje, że drgnęło. Aukcja na 15% plusie. A PMU zwiększyło obroty dzięki OBNIŻENIU STAWEK I ePMU. Da się? No oczywiście, wnioski nasuwają się same. Jednak nie ma co porównywać. Francji do naszych warunków, jednak wierzę w mądrość ludzi kierujących Trafem,PKWK. Lotto i Torem(Dogadajcie się). Jest znowu moda na Służewiec, konie wyścigowe, przecież to przemysł. Od ziarna pszenicy do kasku na głowie. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2019-08-26, 15:50
|
|
|
Nie śledziłem ostatnio wyścigów we Francji. Obniżenie stawek, czy zmniejszenie odliczeń?
Coś jest powtarzalnego w nienowej myśli Lajkonika o wspólnym działaniu.
Organizacje tworzące wyścigi powinny stworzyć wspólną sieć marketingową, żeby je promować w Polsce.
Udziałowcy: PKWK, TS, Traf i tory wyścigowe. |
|
|
|
 |
artur
Uczeń

|
Wysłany: 2019-08-27, 19:31
|
|
|
| dlaczego w tym srodowisku wszyscy mają tak słomiany zapal i nawet jak cos im dobrze wyjdzie to to przerywają? brak kasy chęci serca? Ostatnio pochwaliłem turf club za super prowadzoną stronę, z duzą ilością ciekawych artykułów i zdjec. A teraz znowu umarla, od miesiaca nic sie tam nie dzieje. jedyne co zrobili to zmienili baner na ktorym do tego są zdjecia o fatalnej grafice i wogole wszystko jakieś takie byle jakie. ktoś mi wytłumaczy fenomen słuzewca i tego co sie tam dzieje? czemu kontynuuje sie cos co jest do d... a przerywa sie cos co było dobre? |
|
|
|
 |
Lajkonik
Starszy uczeń

|
Wysłany: 2019-08-28, 10:19
|
|
|
| Wszystko na pokaz! A najśmieszniejsze jest to, że nieraz ja mam w kieszeni więcej drobnych, niż niektóre pule. Coś nie kręci się jak powinno. Na razie Hamulcowy wygrywa i to z przewagą. To środowisko boi się jakichkolwiek nowości, konkurencji itp. Dziadki, dopuśćmy młodych, my bądźmy najwyżej ich konsultantami. Arturze, strona nie jest jak powinna, bo są za pewnie na urlopie. Srodek sezonu nie końskiego, tylko urlopowego. A co nie mogą? Mogą! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,028 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|