|
Tower Racing Forum
|
|
Nieczynne forum |
| Autor |
Wiadomość |
Kioto
Dżokej

|
Wysłany: 2018-03-22, 18:40 Nieczynne forum
|
|
|
Wszystkich przyjaciół, odwiedzających nasze forum, przepraszamy za utrudnienia z zalogowaniem się i korzystania z forum od kilku dni.
Problemy wynikały z przyczyn technicznych - zmiana hostingodawcy.
Mam nadzieję, że u wszystkich użytkowników, teraz wszystko działa prawidłowo.
W razie jakichkolwiek problemów, proszę o kontakt na adres:
redakcja@tower-racing.pl |
|
|
|
 |
tower
Administrator

|
Wysłany: 2018-07-04, 13:13
|
|
|
Forum powraca po awarii. Przepraszamy za niedogodności, mamy nadzieję, że problemy się nie powtórzą, chociaż z racji hobbystycznego charakteru naszego portalu, nie inwestujemy w profesjonalistów, którzy pomogliby nam rozwiązywać tego typu kwestie techniczne.
Dziękujemy za zrozumienie i zapraszamy do powrotu do dyskusji |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2018-07-05, 16:17
|
|
|
Drogie Lipińskie!
Tuż przed zamknięciem forum, jak czytam z powodu awarii technicznej, użytkownik Jurek obraził społeczność koniarzy. Jurek wcześniej deklarował się jako koleżka Jogi (spod trzepaka?) i przedstawiał się jako ktoś, kto nie zna wyścigów konnych. Uważam, że Jurek powinien przeprosić koniarzy na swoje słowa o nich. Przeprosiny mogą też być ze strony Jogi, za koleżkę.
pozdrawiam Lipińskie
Wiktor Lubicz |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2018-07-05, 20:39
|
|
|
Drogi tx, mój koleżka spod trzepaka opierał się na MOJEJ opinii o koniarzach piszących na forum Ani ja, ani on nie mamy więc za co przepraszać Jeśli poczułeś się urażony, niezmiernie mi przykro. Ale nic więcej z tym nie zrobię. Szkoda, że nie czułeś się urażony kiedy twoi koleżkowie ze świniarni obrażali mnie i Kioto ile się da. A może chcesz za nich przeprosić? Jeśli tak - może przyjmę przeprosiny (choć za Kioto nie ręczę ). |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2018-07-10, 13:37
|
|
|
Do Jogi:
Akceptuję Twoją odpowiedź.
Dla wyjaśnienia dodam, że nie czułem się jak napisałaś "urażony". Przykro nie z powodu Twojej opinii o koniarzach, do których zresztą nie zaliczam się, ale z powodu nieodpowiedniej formy, w jaką ubrał swoje czy twoje słowa ktoś, kto zadeklarował się jako Twój kolega "Jurek". Przykro nie z powodu samych słów, lecz z faktu, że słów tych użył właśnie Twój kolega. Prymitywnie wyzywał on Osana, w temacie "Droga do Derby", opacznie odczytując jego pytanie, w sposób odbiegający od normy. Późniejsza opinia o koniarzach jako jakiś głupkach jest drugorzędna, jej celem było przykrycie wcześniejszego błędu.
Uważam, że największą wartością forum Tower-Racing jest wolność słowa, jaką deklaruje admin. W jej ramach mieści się nieprawdziwa opinia o koniarzach, zaś nie na miejscu była rynsztokowa opinia "Jurka" o Osanie, zaakceptowana przez admina, obniżająca poziom Tower-Racing.
Natomiast uwagę, żeby pilnować dobrego imienia admina uważam za słuszną i będę o niej pamiętać.
Zachęcając do szerszego korzystania z wolności wypowiedzi jeszcze raz pozdrawiam drogie panie Lipińskie.
W.L.
z późniejszymi poprawkami |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2018-07-10, 22:45
|
|
|
Kochany tx!
Twój wpis można podsumować następująco: "nasi" mogą o nas mówić i pisać wszystko (także źle), ale ci "spoza" już nie. Jeśli post jurka wysłany by został spod mojego nicku, pewnie byś się nie oburzał. Ale jako, że napisał go ktoś spoza środowiska - oburzenie się pojawiło. Socjologicznie i psychologicznie wytłumaczalne zjawisko, występujące często w zamkniętych społecznościach. Akceptuje to i rozumiem.
Również serdecznie pozdrawiam Drogiego Pana Czerwińskiego
Na zawsze miłująca wszystkie swoje owieczki na forum,
Jedna z Pań Lipińskich |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2018-07-11, 13:17
|
|
|
Do Jogi: Podkreśliłem wolność słowa i jej granice.
L. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,028 sekundy. Zapytań do SQL: 4
|