|
Tower Racing Forum
|
Komisja techniczna |
Autor |
Wiadomość |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2016-12-21, 12:56
|
|
|
W myśl hasła "ocalić od zapomnienia", wrzucam link do tematu w innej części forum, gwoli przypomnienia z kim mamy do czynienia
http://tower-racing.pl/FO...php?p=4051#4051 |
_________________ A horse gallops with his lungs, perseveres with his heart, and wins with his character.
Federico Tesio |
|
|
|
 |
marysa
Uczeń dolny śląsk

|
Wysłany: 2016-12-21, 21:18
|
|
|
Ojcze Mateuszu myślałam że parafię masz w Sandomierzu. Ale zagadkę chyba rozszyfrowałeś. Jeśli chodzi o robertaf to bardziej wydaje mi się prawdopodobna wersja Grubego i Delicji. |
|
|
|
 |
pejon
Uczeń

|
Wysłany: 2016-12-22, 19:21
|
|
|
Przed 8 laty kiedy handlowałem paszami m. in. na Partynicach. Cześć towaru sprowadzałem z Włoch. Jeden z trenerów poprosił mnie wtedy na bok, tak żeby nikt nie słyszał i zapytał czy nie mógłbym mu załatwić leków przeciwbólowych z Wloch,(AULIN) w dużej ilości i bez recepty. Spytałem wtedy po co mu to? Odpowiedział mi: "Czasem trzeba trochę pomóc koniom, wiesz o co chodzi...". Odpowiedziałem: "Nie, nie wiem i nie bawię sie w takie rzeczy". Na tym sprawa się skończyła. Przeprasza, że nie wymienię nazwiska tego "fenomenalnego" trenera ale byłoby to słowo przeciwko słowu. Chciałbym tylko żeby mieli Państwo świadomość, że stwierdzenia oskarżające nie są bezpodstawne w stosunku do niektórych osób a nie chodzi o tr.Borkowskiego!!!
Chciałem jeszcze dodać, że do tej pory zawsze kiedy powiedziałem co mi się nie podoba, kierownictwo z Partynic rzucało mi kłody pod nogi. To, że powiedziałem wprost co jest nie tak, doprowadziło do tego, że wyrzucili nas z toru w imię "rozwoju wyścigów". Teraz też spodziewam się, że będą robili nam na złosć ale mam to gdzieś... Wesołych Świąt.
http://www.medonet.pl/lek...ul,1691714.html |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,053 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|