|
Tower Racing Forum
|
|
Kwinta |
| Autor |
Wiadomość |
Kioto
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-13, 10:36
|
|
|
Masz rację Koniofanie, 7 w performance została przez mnie źle odczytana, bo była pierwszą cyfrą wygranej sumy, ale 8 miejsce dobrze odczytałam i te nieszczęsne 30 dł. za stawką.
Co do pochodzenia Farada, to nie miał jako jedyny w stawce wyścigowego i wygrał, bo tam "same eksteriery" .
Oczywiście, ze uważam na konie tr. Borkowskiego, bo są świetnie przygotowane, szczególne wrażenie robiła na mnie Uczitelka Tanca. Szkoda, ze w Niemczech wykryto u niej substancje niedozwolone. Wiecie może co u niej i dlaczego już nie odwiedza nas na Służewcu?
Racje ma i Słonik, dobrze, ze broni tr. Borkowskiego, zawsze walczyły o zwycięstwo na Służewcu i nie tylko na Służewcu.
Mówicie, że to koń, który potrzebuje mocnej jazdy, ale jak wygrał raz we Wrocławiu, to też jechał na nim R. Kułaga - w czerwcu, a w sierpniu również pod Kułagą był 8-my w odstępie.
Widać to koń kapryśny - raz potrzebuje mocnej jazdy, raz wygrywa i pod amatorami .
Ale bardzo cieszy wasza postawa, tak trzymać i niczego nie negować, podejrzewać, łykać jak pelikany i tyle . |
|
|
|
 |
Karina
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-13, 11:03
|
|
|
| ostatnio na wyspach wygrał koń 100-1 i nikt się nie dziwił a wczoraj czy przed 50-1 w płotach |
|
|
|
 |
kostor
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-13, 12:28
|
|
|
| Jeśli chodzi o gonitwę, w której został 30 długości, to umówmy się mogło się tam zdarzyć cokolwiek i nie należy jej brać pod uwagę. Niemniej podobnie jak i dla Ciebie dla mnie to zwycięstwo jest bardzo dziwne i jestem ciekaw, czy nie będzie miało jakiś dalszych historii. |
|
|
|
 |
Hasufel
Uczeń

|
Wysłany: 2016-09-13, 13:34 brak słów
|
|
|
| Koniofan napisał/a: | Kto ci to wszystko napluł w ucho. . Czy sam to wymyśliłeś ? Twoje teorie spiskowe schowaj sobie w buty .A zobacz sobie jakie pochodzenie ma Haneczka ,która była tu też b.mocna do tych koni i żałuję ,że nie byłem na torze i nie grałem 3-ki i 4-ki w VII biegu Konie z Janowa i Michałowa to czyste pokazówki , tu rozgrywały konie prywatne ,bo mali właścciciele nie bawia się w pokazówki. Myślenie się kłania |
Już od dłuższego czasu obserwuję co się dzieje i jak głupie wypowiedzi pojawiają się na tym uroczym grajdołku, ale Ty, i nie tylko Ty, drogi Koniofanie, sprawiłeś, że czas najwyższy zabrać głos. Jakim trzeba być ignorantem i źle wychowanym bucem, żeby zarzucać innemu forumowiczowi kłamstwo, skoro nawet na torze nie byłeś, czyli gówno widziałeś? Może obejrzenie powtórki gonitwy pomoże Ci dostrzec, że wygrana została Fahadowi podarowana przez duet Baxter-Abik? Próbujesz sprawiać wrażenie osoby obeznanej z Torem Służewiec, jak i wszystkim co się na nim dzieje, a wychodzi tylko z Ciebie Twoja niewiedza na wielu płaszczyznach, zapatrzenie w czubek własnego nosa, oraz brak poszanowania opinii innej niż Twoja własna. Napisałeś "Myślenie się kłania ", owszem, kłania Ci się i to w sam pas, więc rusz czasem głową.
Na przyszłość życzę więcej szacunku i pokory w swoim zachowaniu i nietrafionych osądach, oraz dużych wygranych. |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-09-13, 17:00
|
|
|
Nie zarzucam kłamstwa ,krytykuję teorię ustawiania wyścigu tuż przed biegiem ,na padoku-ja więcej widzę w dużym monitorze ,niż wielu stojących na torze na poziomie trawy-ale dlaczego jestem natychmiast bucem i gównowidzącym...tochę kultury by się zdało ( i to mówi kobieta ,jak widzę )
Oto bieg dyskusyjny, ogladałem go na żywo i powtórki
https://www.youtube.com/watch?v=zxpT8Zlnv-E
Wytłumacz nam ,gdzie te odpuszczenie widzisz (na linii czasu). Wiem jedno, Abik ,na razie ,może jako dżokej czyścić Reznikowowi buty i zawracać się do niego per mistrzuniu. |
_________________ Koniofan
 |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-09-16, 11:40
|
|
|
Typujemy kwintę,bo jest kumulacja ,ale też trójke w gon I - chyba czwórkę w wyścigu V ,bo jest aż podwójna kumulacja z niedzieli za sprawą Tyfony i Fahada .Proponuję podawć typy do jutra max. do 12:30 i iiii....do boju, bo kasa czeka ....a kłócić będziemy się po wyścigach Prosze zademonstrować, co potraficie w typowaniu |
 |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-16, 16:06
|
|
|
Popieram Koniofana. Fahad pod Reznikowem wyprzedził Baxtera pod Abikiem o szyję na 200 m przed celownikiem, co widać z kamery 200m, powiększając w celowniku przewagę do pół długości. Abik próbował kontratakować i zdobył (100m) niewielką przewagę, ale górę wzięła większa siła jazdy. Pojedynek slu11wrz16g7 bez cienia wątpliwości. Abik jeździ bardziej technicznie, a Reznikow bardziej siłowo. Dwóch równorzędnych dżokejów o różnych parametrach.
zmiana
bez cienia podejrzenia zamiast "bez wątpliwości" |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-09-16, 16:52
|
|
|
Abik chciał pojechać "na klasę " . Pozwolił Baxterowi wyjść " w ręku" pod górke , z myslą ,ze wszyscy mu mogą potem "skoczyć ",zamiast jechać od samego początku na prostej ostro i w posyle ...i się przeliczył , bo Reznikow go skasował |
 |
|
|
|
 |
Espadero
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-16, 23:18
|
|
|
| w Niedziele Reżnikow jezdził na maxa |
|
|
|
 |
słonik
Dżokej Kto pyta nie błądzi

|
Wysłany: 2016-09-17, 09:07
|
|
|
G3 7R5
G4 2,3,5,6
G5 3,4
G6 2R7
G7 1,4,9 |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-09-17, 12:04
|
|
|
Uwaga do gon . III nagr.El Ghazi
Dawno nie pamiętam ,by koń biegał pod tak wysoką wagą w imiennej,aż 71,5 kg , jak Cakouet. Po prawdzie to nowy rekordzista toru i jest krótko ,ale tr. Ziemiański wie co robić ( ma 2 konie i jednego chyba poswieci na lidera).Moim zdaniem powinien dać dyspozycję- "pojechać na poczatku wolno ,by na szybkim finiszu waga zadusiła przeciwnika".Sychy tor mu jednak sprzyja w nieszczęsnej wadze. Czyli solo grać strach -chyba ,że to maszyna ,nie koń. |
 |
|
|
|
 |
Koniofan
Dżokej Koniofan

|
Wysłany: 2016-09-17, 12:25
|
|
|
Kwinta sobota 17.09.2016
III-6,7
IV-2,3,7
V-3,4,8
VI-2,7,8
VII-2,4,7,9,10,11 |
 |
|
|
|
 |
Karina
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-17, 18:34
|
|
|
| trafiona dziś? |
|
|
|
 |
słonik
Dżokej Kto pyta nie błądzi

|
Wysłany: 2016-09-17, 18:44
|
|
|
| Nie |
|
|
|
 |
Karina
Dżokej

|
Wysłany: 2016-09-17, 19:03
|
|
|
| uuuu zdwojona kumulacja !!!!to jutro szał ciał !!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,076 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|