a teraz coś z zupełnie innej beczki

Dyskusje na temat wyścigów konnych rozgrywanych na Warszawskim Służewcu, Partynicach oraz Sopocie
Gość

Post autor: Gość »

Na nic fejki i nienawiść knajackiego SokzBuraka.
Na nic wyzywanie Warszawiaków od brunatnych i słoików przez opłaconych funkcjonariuszy z Wyborcza.pl Warszawa.
Lud przemówił - przez niecałe dwa tygodnie działania Stołeczna Operacja Referendalna zebrała aż 27 500 podpisów
Pokazuje to realną niechęć i brak akceptacji dla działań Miasto Stołeczne Warszawa, która zarządzana jest przez Rafał Trzaskowski.
Nawet Miasteczko Wilanów gremialnie podpisuje wnioski o jego odwołanie, a ludzie sami przynoszą już zebrane głosy.
Realnie na dziś jest aż 27 500 podpisów zebranych w punktach zbiórek w Warszawie.
14.35

Post autor: 14.35 »

To pisałem ja, Antek Policmajster
Gość

A z Łomianek też można podpisać?
Gość

Kirgistanowczycy jako rezydenci miasteczka Służewiec też mogą podpisywać i głosować?
Antoni

Post autor: Antoni »

Misiu, tęsknię za Tobą
Gość

Baggi, przytul do snu swojego misiaczka. Zasypiam rozmarzona z myślą, że galopujemy razem po kwiecistej łące na pięknych siwych arabach.
Gość

A później właźcie śmiało w krzaczory jak reproduktory.
Doktor

Post autor: Doktor »

W niedzielę ma być 36-37 stopni C. Mam nadzieję, że „dbający o dobrostan zwierząt” wiedzą o tym i zrobią jak we Wrocławiu.
Gość

Doktor i przesadza: 16.08. w Warszawie 32-33 st. C.
Gość

Każdy serwis meteo ma nieco inną prognozę. Pożyjemy, zobaczymy
Gość

Serwis, któremu ufam, weatheronline, prognozuje 36 st. C
Gość

Do k... nędzy. Czy 32 czy 36 to za dużo na katowanie koni z batami w takim upale.
Gość

Zwyrodnialcy
Gość

...a ty jesteś ułomem.
Gość

Nie przezywajcie się, bo powiem Pani. Bądźcie dla siebie dobrzy jak Tusk z Nawrockim. Jak Wyrzyk z Gocłowskim.
ODPOWIEDZ