|
Tower Racing Forum
|
|
Co się dzieje? |
| Autor |
Wiadomość |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2023-04-21, 07:40 Co się dzieje?
|
|
|
Sawka vs Przybyłowicz
16.09.24
Jerzy Sawka napisal w swoim profilu na facebooku :
https://www.facebook.com/...C4Vnnl/?app=fbl
Marek Przybylowocz odpowiedział:
Drogi Jurku!
Przepraszam, że tak się do Ciebie zwracam, ale to Ty w sobotę 7 września 2024 roku podczas 3. dnia elitarnych zawodów Warsaw Jumping na warszawskim Służewcu zaproponowałeś mi przejście na ty...
I Ty, i Jarek Zalewski, a także moja żona i na końcu ja, doskonale zdajemy sobie sprawę, że Twoje powyższe oświadczenie - w części dotyczącej mnie, jako osoby starającej się o objęcie stanowiska Dyrektora Toru Służewiec - jest całkowicie oderwane od rzeczywistości...
I Ty, i Jarek Zalewski, a także moja żona i na końcu ja, doskonale wiemy, że WYŁĄCZNIE z TWOJEJ inicjatywy doszło podczas 3. dnia Warsaw Jumping w godz. 14:00 - 17:00 przy stoliku A3 w Loży VIP do 4 rozmów przeprowadzonych w różnych konfiguracjach osobowych:
- rozmowa pierwsza: Ty, Jarek Zalewski i ja
- rozmowa druga: Ty i ja
- rozmowa trzecia: Jarek Zalewski i ja
- rozmowa czwarta: Bardzo Ważna Osoba, Ty, moja żona i ja
Niemym świadkiem wszystkich rozmów była siedząca obok mnie moja żona, którą po raz pierwszy po 23 latach nieobecności udało mi się namówić na wizytę na Służewcu, chociaż wychowała się tuż przy torze roboczym.
Wszystkie 3 pierwsze rozmowy dotyczyły m.in. rozwoju wyścigów konnych w Polsce...
Ważne jest to, że to z TWOJEJ INICJATYWY głównym tematem rozmów była sprawa POPARCIA mojej osoby starającej się o objęcie stanowiska Dyrektora Toru Służewiec, co było dla mnie dużym i miłym zaskoczeniem, a czego dałem wyraz w wielu późniejszych rozmowach...
Ale rozmowy dotyczyły również jednego ważnego warunku, którego spełnienie miało gwarantować mi wspomniane WASZE POPARCIE. Może kiedyś przyjdzie czas na ujawnienie treści tego warunku...
Przypomnę raz jeszcze, że świadkiem tych rozmów była moja żona...
Rozmowa czwarta odbyła się z udziałem Bardzo Ważnej Osoby oraz Twoim i nie ukrywam, że byliśmy z żoną bardzo mile zaskoczeni, bardzo zadowoleni i dumni ze słów, które usłyszeliśmy od Bardzo Ważnej Osoby.
Drogi Jurku!
Od soboty 7 września 2024 roku godz. 18:06 do niedzieli 15 września 2024 roku godz. 15;56 wykonaliśmy do siebie 13 połączeń telefonicznych, z których 5 było skutecznych:
- niedziela 8 września 2024 roku godz. 20:45 - czas rozmowy 12 min. 3 s.
- piątek 13 września 2024 roku godz. 09:41 - czas rozmowy 9 min, 0 s.
- piątek 13 września 2024 roku godz. 10:51 - czas rozmowy 2 min, 9 s.
- piątek 13 września 2024 roku godz. 19:33 - czas rozmowy 6 min, 32 s.
- niedziela 15 września 2024 roku godz. 15:56 - czas rozmowy 5 min, 43 s.
Ze swej strony mogę dodać, iż podczas rozmów szczegółowo informowałem Cię o wszystkich moich działaniach m.in. o spotkaniach z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi; prosiłem Cię też o pomoc w zakresie możliwości pilnego (tj. w poniedziałek 16 września) zaprezentowania znanym Ci Bardzo Ważnym Osobom opracowanego przeze mnie jako kandydata na Dyrektora Toru Służewiec (wraz z grupą młodych fachowców) Programu Naprawczego oraz Nowej Strategii Marketingowej dla Toru Służewiec w Warszawie.
Podczas naszej ostatniej niedzielnej rozmowy ku mojemu osłupieniu próbowałeś narzucić mi swoją narrację zgodnie, z którą wszystko, o czym piszę powyżej było jedynie wytworem mojej chorej wyobraźni, ale... badania lekarskie, którym się ostatnio poddałem wykazują, że jestem w wybornej formie, również psychicznej 🙂
Mam nadzieję, że Twoje dzisiejsze oświadczenie nie powstało w reakcji na wczorajszy obrzydliwy i haniebny paszkwil pod moim (i nie tylko moim) adresem autorstwa Służewieckiego Konia (w stosunku do którego zamierzam wystąpić na drogę postępowania sądowego), który pojawił się na Facebooku na Grupie Publicznej Trzy Siekierki - Sympatycy Wyścigów Konnych.
Drogi Jurku!
i który z nas jest kłamcą?
Serdecznie pozdrawiam
Z wyrazami szacunku
Marek Przybyłowicz |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2024-09-16, 22:30
|
|
|
dodano 3.05.25
Od kiedy wiadomo, czego chce Jerzy Sawka, nr 1 Partynic?
Od Warsaw Jumping '24. Wówczas wpływowa posłanka PO zaproponowala deal komuś o nazwisku na literę P. Gdy ten odmowił, Sawka nazwal go głupkiem itd.
Info czy plotka?
Info, bo P. nagrał propozycje owej posłanki, a do P. wysłał ją Sawka.
Czy Sawka wpadł wówczas w panikę?
Nie, bo wie, że P. jest porządnym gościem, a nie jakimś skarżypytą.
Co było dalej?
Czas mijał i nic. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-16, 23:16
|
|
|
| S całe życie był kłamcą i lizodupem sprzedajnych polityków. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-17, 01:06
|
|
|
| Po lekturze powyższego tekstu pozwolę sobie zadać jedno, zasadnicze pytanie. Jakiż to warunek musiałby spełnić Pan Przybyłowicz aby Pan Sawka zechciał załatwić mu stołek dyrektora Toru Służewiec? Pytanie drugie i nie ostatnie. Jakiż to ma powód i interes Pan Sawka w obsadzaniu a raczej w handlowaniu stanowiskiem dyrektora Toru Służewiec? Panie Sawka, śmiało, pan polonista jesteś więc umiesz pisać. Napisz nam maluczkim co sobie wymyśliłeś razem ze swoim giermkiem Zalewskim? |
|
|
|
 |
Emeryt
Gość
|
Wysłany: 2024-09-17, 11:02
|
|
|
| Tx włożył kij w mrowisko |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-17, 11:59
|
|
|
| Czwartkowe wyścigi we Wrocławiu będą odwołane z wiadomych względów |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-17, 12:12
|
|
|
| Z powodu klęski żywiołowej jaka ma miejsce w regionie , zaplanowane na 19 września, 5, 20 pazdziernika i 11 listopada dni wyścigowe we Wrocławiu zostały odwołane. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
Wysłany: 2024-09-17, 12:34
|
|
|
...do ostatniego gościa: i po co ten fejk? Sprawia przyjemnosć?
Odwolane wyścigi na Partynicach tylko 19 września. |
|
|
|
 |
tx
Dżokej

|
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: 2024-09-18, 06:07
|
|
|
Cytat z facebooka. Niestety sporo w tym prawdy
Służewiecki Koń
Pan Przybyłowicz na trybunie honorowej rozgłasza, że minister rolnictwa Czesław Siekierski „załatwi” mu tę posadę w zamian za uwolnienie toru roboczego pod halę widowiskową. Pan Przybyłowicz twierdzi również, że nie musi sie w ogóle liczyć z zarządem Totalizatora, bo wspiera go poseł Joanna Kluzik-Rostowska (Jurek Sawka) a na stołek dyrektora toru oficjalnie i publicznie podczas jumpingu namaścił go były już dyrektor Służewca - wszystkim znany i lubiany Dominik Nowacki. Może warto zadać pytanie Panu Ministrowi Rolnictwa w kwestii przehandlowania stołka na Służewcu za tor roboczy? I na powoływanie się przez Przybyłowicza na zażyłe kontakty z rodziną Pana Ministra, która odwiedziła ostatnio tor? Przybyłowicz twierdzi też, że w pierwszym dniu na stanowisku dyrektora pozwalnia wszystkich pracowników oddziału, bo ma swoich ludzi na obsadzenie kluczowych stanowisk, a dla starych znajomych urządzi przyjęcie na padoku. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-18, 07:51
|
|
|
| Obrzydliwe kłamstwa służewieckiego knura mające na celu zdyskredytowanie kandydatury Marka Przybyłowicza na stanowisko dyrektora Służewca. Prymitywny sposób na zniechęcenie ludzi ze środowiska do niego i przejęcie toru ze swoją kliką. Wszystko jest odwrotnie niż knur pisze. Celem Przybyłowicza jest zachowanie funkcji treningowej i wyścigowej zespołu torów na Służewcu. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-18, 09:44
|
|
|
| Anonymous napisał/a: | | Obrzydliwe kłamstwa służewieckiego knura mające na celu zdyskredytowanie kandydatury Marka Przybyłowicza na stanowisko dyrektora Służewca. Prymitywny sposób na zniechęcenie ludzi ze środowiska do niego i przejęcie toru ze swoją kliką. Wszystko jest odwrotnie niż knur pisze. Celem Przybyłowicza jest zachowanie funkcji treningowej i wyścigowej zespołu torów na Służewcu. |
Kim jest Knur i jego klika? Nazwiska! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-18, 12:18
|
|
|
| Tylko jeden człowiek na Służewcu wygląda i zachowuje się jak knur, choć w zachowaniu to ma kilku podobnych. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-18, 12:59
|
|
|
| Anonymous napisał/a: | | Tylko jeden człowiek na Służewcu wygląda i zachowuje się jak knur, choć w zachowaniu to ma kilku podobnych. |
Jasne. A kto jest jego prosiaczkami? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2024-09-19, 06:19
|
|
|
| Gość napisał/a: |
Jasne. A kto jest jego prosiaczkami? |
Ziemniaczek, Glineczka i Grochóweczka |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,028 sekundy. Zapytań do SQL: 5
|