Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Koniec sezonu 2015
Autor Wiadomość
Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-22, 00:28   Koniec sezonu 2015

Już jutro usłyszymy

https://www.youtube.com/watch?v=fvdnD-q_78M

Jak Wam się podobał ten sezon? Co byście zmienili, co usprawnili?
Jakieś wypatrzone konie z dwulatków, faworyci do najważniejszych prób selekcyjnych?

P.S. W związku z tym, że to forum powstało pod koniec sezonu 2015, wszystkie Wasze uwagi, spekulacje, pozytywy i negatywy, związane w trenerami, jeźdźcami, końmi, można opisywać tutaj.

Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-22, 22:08   

Mała, stylizowana impresja nakręcona w ostatnim dniu wyścigowym na Torze Służewiec. Muzyka: Mieczysław Fogg '"Ostatnia niedziela", autorstwa redaktorki i fotoreporterki www.tower-racing.pl, Joanny Lipińskiej.

Ostatnia Niedziela

reż. Joanna Lipińska
scenariusz: J. Lipińska
Główna rola: dż. Victor Popov
Role drugoplanowe: dż. T. Lukasek, Piotr Krowicki,dż. A. Turgaev, dż. S. Vasyutov, K. Kamińska, K. Grzybowski, pracownicy stajen, prowadzących konie na padoku.
Konie: Enter Emizar, Testarossa, Newman, Artemida, Suo, Newerly, Commander Hall
W epizodach wystąpili: tr. A. Wyrzyk, tr. K. Kozłowska, wł. Robert Zielinski z synami Olkiem i Szymkiem, Anna Lenard, Ola Kaczmarczyk, K. Lipińska oraz kibice i pasjonaci wyścigów konnych, którzy przybyli na Tor Słuzewiec 22.11.2015 roku
Muzyka: M. Fogg, "Ta ostatnia niedziela"
Zdjecia: J. Lipińska
Scenografia: J. Lipińska
Montaż. J. Lipinska
Produkcja: J. Lipińska
Premiera: 22.11.2015
Miłego oglądania :)

https://www.youtube.com/watch?v=ly58C3SIx0Q

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-22, 22:41   

Kioto, tą zapowiedzią powaliłaś mnie po prostu :lol:

kostor 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-23, 12:31   

Jeśli chodzi o dwulatki to oczywiście Caccini robi swietne wrażenie. Poza nim bardzo fajna Best Line, chyba będzie najlepszą klaczą po Ecosse. Fajna też Jabella, Dacosse, Tebinio i ostatni zwycięski debiut, czyli Subiectum. Pewnie parę innych by się znalazło, ale tak na szybko i z pamięci, to za te będę trzymał kciuki.

Sezon ogólnie nie podobał się. Straszna ilość straconych koni. Żenada odnośnie TS i PKWK. Na plus Va Bank i zwiększenie ilości tripli w zakładach. Obecnie robi się to mój ulubiony zakład.

gambl100procent
Dżokej

Wysłany: 2015-11-23, 23:54   

super film!

szukałem siebie na trybunach, na szczęście nie znalazłem :D

Joga 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-24, 11:38   

Następnym razem musisz nam pomachać, będziemy wiedzieć kogo nagrywać :D

jazzy 
Uczeń

Wysłany: 2015-11-25, 16:24   

Sezon wybitnie słaby. Gdyby nie Va Bank, to pewnie za kilka lat, o ile wówczas będą jeszcze istniały wyścigi, nikt by o nim nie pamiętam. Upatrzyłem tego ogierka rok temu, ale że zawsze był uważany za pewniaka, to trochę nie wierzyłem w niego. A to był błąd. Drugim tegorocznym koniem był dla mnie Kokshe.
Z rocznika, który pojawił się w tym roku na torze podobają mi się Brising, Bronislav i Cocney Blue, Końcówki sezonu trochę nie śledziłem, więc nie wiem jak to wyglądało.
Jako że mój udział w wyścigach sprowadza się do roli gracza/oglądacza na ogromny minus zasługuje podniesienie stawek w totalizatorze. Jeszcze w ubiegłym sezonie trochę pogrywałem i nawet ze dwie kwinty trafiłem (jedną całkiem fajną, bo coś ca 1,8 tys za 48 zł). To w tym na początku próbowałem, a później zupełnie odpuściłem, bo granie cienko nie ma sensu, a granie za 3 złote bardziej emocjonujące jest w totolotku.

Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2015-11-30, 12:35   

Podsumowałyśmy sezon na naszej stronie.
Jeśli coś nam umknęło, to prosimy wybaczyć. :)

http://tower-racing.pl/po...ezonu_2015.html

Odpowiedz do tematu