|
Tower Racing Forum
|
Koniec sezonu 2015 |
Autor |
Wiadomość |
Kioto
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-22, 00:28 Koniec sezonu 2015
|
|
|
Już jutro usłyszymy
https://www.youtube.com/watch?v=fvdnD-q_78M
Jak Wam się podobał ten sezon? Co byście zmienili, co usprawnili?
Jakieś wypatrzone konie z dwulatków, faworyci do najważniejszych prób selekcyjnych?
P.S. W związku z tym, że to forum powstało pod koniec sezonu 2015, wszystkie Wasze uwagi, spekulacje, pozytywy i negatywy, związane w trenerami, jeźdźcami, końmi, można opisywać tutaj. |
|
|
|
 |
Kioto
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-22, 22:08
|
|
|
Mała, stylizowana impresja nakręcona w ostatnim dniu wyścigowym na Torze Służewiec. Muzyka: Mieczysław Fogg '"Ostatnia niedziela", autorstwa redaktorki i fotoreporterki www.tower-racing.pl, Joanny Lipińskiej.
Ostatnia Niedziela
reż. Joanna Lipińska
scenariusz: J. Lipińska
Główna rola: dż. Victor Popov
Role drugoplanowe: dż. T. Lukasek, Piotr Krowicki,dż. A. Turgaev, dż. S. Vasyutov, K. Kamińska, K. Grzybowski, pracownicy stajen, prowadzących konie na padoku.
Konie: Enter Emizar, Testarossa, Newman, Artemida, Suo, Newerly, Commander Hall
W epizodach wystąpili: tr. A. Wyrzyk, tr. K. Kozłowska, wł. Robert Zielinski z synami Olkiem i Szymkiem, Anna Lenard, Ola Kaczmarczyk, K. Lipińska oraz kibice i pasjonaci wyścigów konnych, którzy przybyli na Tor Słuzewiec 22.11.2015 roku
Muzyka: M. Fogg, "Ta ostatnia niedziela"
Zdjecia: J. Lipińska
Scenografia: J. Lipińska
Montaż. J. Lipinska
Produkcja: J. Lipińska
Premiera: 22.11.2015
Miłego oglądania
https://www.youtube.com/watch?v=ly58C3SIx0Q |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-22, 22:41
|
|
|
Kioto, tą zapowiedzią powaliłaś mnie po prostu |
_________________ A horse gallops with his lungs, perseveres with his heart, and wins with his character.
Federico Tesio |
|
|
|
 |
kostor
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-23, 12:31
|
|
|
Jeśli chodzi o dwulatki to oczywiście Caccini robi swietne wrażenie. Poza nim bardzo fajna Best Line, chyba będzie najlepszą klaczą po Ecosse. Fajna też Jabella, Dacosse, Tebinio i ostatni zwycięski debiut, czyli Subiectum. Pewnie parę innych by się znalazło, ale tak na szybko i z pamięci, to za te będę trzymał kciuki.
Sezon ogólnie nie podobał się. Straszna ilość straconych koni. Żenada odnośnie TS i PKWK. Na plus Va Bank i zwiększenie ilości tripli w zakładach. Obecnie robi się to mój ulubiony zakład. |
|
|
|
 |
gambl100procent
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-23, 23:54
|
|
|
super film!
szukałem siebie na trybunach, na szczęście nie znalazłem |
_________________ Żyj śmiało |
|
|
|
 |
Joga
Dżokej

|
Wysłany: 2015-11-24, 11:38
|
|
|
Następnym razem musisz nam pomachać, będziemy wiedzieć kogo nagrywać |
_________________ A horse gallops with his lungs, perseveres with his heart, and wins with his character.
Federico Tesio |
|
|
|
 |
jazzy
Uczeń

|
Wysłany: 2015-11-25, 16:24
|
|
|
Sezon wybitnie słaby. Gdyby nie Va Bank, to pewnie za kilka lat, o ile wówczas będą jeszcze istniały wyścigi, nikt by o nim nie pamiętam. Upatrzyłem tego ogierka rok temu, ale że zawsze był uważany za pewniaka, to trochę nie wierzyłem w niego. A to był błąd. Drugim tegorocznym koniem był dla mnie Kokshe.
Z rocznika, który pojawił się w tym roku na torze podobają mi się Brising, Bronislav i Cocney Blue, Końcówki sezonu trochę nie śledziłem, więc nie wiem jak to wyglądało.
Jako że mój udział w wyścigach sprowadza się do roli gracza/oglądacza na ogromny minus zasługuje podniesienie stawek w totalizatorze. Jeszcze w ubiegłym sezonie trochę pogrywałem i nawet ze dwie kwinty trafiłem (jedną całkiem fajną, bo coś ca 1,8 tys za 48 zł). To w tym na początku próbowałem, a później zupełnie odpuściłem, bo granie cienko nie ma sensu, a granie za 3 złote bardziej emocjonujące jest w totolotku. |
|
|
|
 |
Kioto
Dżokej

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,102 sekundy. Zapytań do SQL: 10
|