|
Tower Racing Forum
|
"Życie na wyścigach" - odc. I |
Autor |
Wiadomość |
Koniofan
Dżokej Koniofan
|
|
|
|
|
Koniofan
Dżokej Koniofan
|
Wysłany: 2017-10-16, 21:31
|
|
|
Dziś o 22 -ej kolejny odcinek ,ale zaczęło już wiać nudą wszystko się powtarza, mielenie tego samego ,i cały czas "sraczka" tr Wyrzyka, ograniczone, ubogie, niewyszukane słownictwo. Dziwi mnie jak człowiek wykształcony,jak on, tak się zdegradował ,chyba najgorsze wzorce czepie od otaczających go ludzi. l to trener roku.Cały czas bluzgi ,jak u "zlewów"wojskowych lub prawie, jak w gwarze więziennej.Chyba takim sposobem zachowania i słownictwem chce pokazać swojemu otoczeniu wyższość i zaimponować. Dochodzi do tego wygląd osobisty i sposób ubierania się i bycia -tzw.ogłada.I to będzie oglądał cały świat ...czuję wielki niesmak.Zamiast równać w górę ,pokazać klasę, pokazuje najgorsze swe oblicze....niestety osiągnięcia i dokonania ( wyjątkowe ) nie idą w parze z kulturą osobistą.Chyba sobie na zachodzie ludzie pomyślą...no tak ,to człowiek byłego bloku sowieckiego, jeszcze wiele lat przed nimi na ucywilizowanie się i czy nie za szybko przyjęliśmy ich do unii ,"tych dzikusów" ze wschodu.Ciężka praca przy koniach ,wręcz widać to zaangażowanie ,niczego nie usprawiedliwia. Dokument jest jednak dobry ,nie retuszowany...o to może chodziło twórcom ?
Teraz czekam na ostrą krytykę i zmieszanie mnie z błotem.....ale takie jest moje zdanie ,po tym co dotychczas zobaczyłem i usłyszałem,
Dodane :teraz patrzę że o 23 -ciej film |
_________________ Koniofan
|
|
|
|
|
Koniofan
Dżokej Koniofan
|
Wysłany: 2017-10-17, 12:27
|
|
|
Uwagi po zobaczeniu 8-go odcinka:
- tr .Wyrzyk to nie ten sam człowiek ,przeszedł istną metamorfozę..."ostrzyżon i ogollon ,wygladał jak sam Apollon"- cytat z Mrożka, ubrany poprawnie w miarę , ostrzyżony i ogolony . Ciekawe za czyją to sprawą-czy zmusili go do tego filmowcy , bo nie nadawał się już do filmowania ,czy też rodzina albo może zaczął mysleć nad sobą.Wypada wszak ,by trener roku ( a chyba bedzie nim i w tym sezonie) coś sobą reprezentował.
- nadal jednak aż roiło się od wyciszania przekleństw.Zastanawia mnie jak ojciec przd córkami (kobietami już) może tak bluźnić ,co chce zademostrować ,na kogo szpanuje
Moja propozycja -zmiana całkowita sposobu bycia ( a nade wszystko praca nad sobą i panowanie na emocjami i stresem), a to b.tudne zadanie. Np. zakazać całkowicie w posiadłości Rosłońce używania słów powszechnie uważanych za niecenzuralne , postawić w stajni puszkę i kto zgrzeszy( przeklnie ) wrzuca do niej 1zł za każe przekleństwo. Pieniądze można wykorzystać potem na wspólna imprezkę załogi np. zakrapianego gilla
-najgorsze jest jednak ,że my te wszystkie karygodne zachowania widzimy na filmie
- no ale jest poprawa , bo w 8 odcinku nie było nic o "sraczce" Może cenzura Planete powycinała to z filmu |
|
|
|
|
|
Koniofan
Dżokej Koniofan
|
Wysłany: 2017-10-22, 20:48
|
|
|
Dziś o 21-ej odcinek ósmy , a o 22-ej premiera dziewiątego. Ciekawe co będzie interesującego i czy coś nas zaskoczy ? |
|
|
|
|
|
Koniofan
Dżokej Koniofan
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0,046 sekundy. Zapytań do SQL: 9
|