Tower Racing Forum Strona Główna Tower Racing Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WIELKA WARSZAWSKA 2020
Autor Wiadomość
Osan
Kandydat dżokejski

Wysłany: 2020-10-19, 09:08   

Kioto napisał/a:
Osan, co prawda na tym forum nie obowiązuje cenzura, ale chamstwo nie będzie tolerowane.
Nie życzę sobie obrażania użytkowników i stosowania rynsztokowego języka i domagam się zaprzestania wyzywania bywalców forum od "szui" czy wytykania im niewiedzy i głupoty jaki wykazują w Twoim mniemaniu .
W przeciwnym razie po ustalonej liczbie ostrzeżeń (3) i niedostosowania się do nich, zostaniesz usunięty.

Czy kiedykolwiek słyszałaś, Kioto, o tym, że przecinek przed "ale", znosi wszystko to, co się powiedziało przed przecinkiem? Jeśli nie, to cię niniejszym informuję. Posłuchaj teraz jak brzmi twoja wypowiedź z zastosowaniem owej reguły logicznej: "Co prawda na tym forum nie obowiązuje cenzura, ale... obowiązuje! No więc musisz się na coś zdecydować - pani z Kioto - albo nie obowiązuje (i wtedy nie ma "ale" po przecinku), albo obowiązuje i wtedy wszystko jasne...

Ty chcesz decydować czy wolno mi komuś przypisać niewiedzę (głupotę lub rozmijanie się z prawdą)? Ty, pierwsza podlegająca pod te kategorie? Bez jaj... Poza tym - pomyśl przez chwilę, o ile zdołasz - jak ma być prowadzona dyskusja czy też polemika na tym forum, jeśli niektórzy (będący u ciebie na celowniku) nie będą mogli skorzystać z wolności słowa oraz swobody wypowiedzi; jeśli nie będzie można wyrazić swej dezaprobaty wobec czyjejś niewiedzy (błędnego myślenia, półprawd czy kłamstw)? Co wtedy zostanie z owego forum? I na koniec. Jak już, pryncypialnie, wyskakujesz z obroną kultury słowa i szacunku wobec interlokutorów, to traktuj rzecz poważnie, a tym samym wszystkich jedną miarą. A nie że są lepsi i gorsi tutaj, ergo że jednym wolno więcej, a drugim (takiemu Osanowi) mniej. Moja "szuja", przy dorpatowym - nieco wyżej - m.in. "małym fiucie" (w odniesieniu do texia), to pikuś, tymczasem nad owym przeszłaś do porządku dziennego, natomiast mnie "raczyłaś" zaatakować, zbluzgać i wyzwać od chamów (przy okazji zabraniając mi kontestować czyjąś wiedzę oraz intencje)...

Tak chcesz prowadzić to forum? Opierając się na hipokryzji i wybiórczej ocenie tego, co komu wolno, a co nie?! Chcesz się bawić w swego guru i wyznaczać tu lepsze i gorsze sorty?! Jeśli tak, to spadaj na drzewo! Myślisz, że się nie obejdę bez twego - pożal się Boże, gdyż notorycznie zdychającego - "forum"? Wierz mi, że bez problemu. Znacznie gorzej to najczęściej jałowe forum będzie się miało be ze mnie (jak tego nie rozumiesz, to znaczy, że masz problem - Houston). Więc, Kioto, nie strasz, nie strasz, bo...

tx 
Dżokej

Wysłany: 2020-10-19, 12:54   

Racja po stronie Kioto. Nie ma cenzury, ale są granice wolności słowa. Panie Lipińskie jako właściciele tego forum wyznaczyły czerwona linię, a Kioto tylko przypomniała: w słowach nie obrażamy innych. Forum bez hejtu. Wycofać, jeśli coś się wymknie spod kontroli. Proste!
A poza tym, drogi Osanie, Zakochaj się w Lipińskich, choć być może bez wzajemności.

Kioto 
Dżokej

Wysłany: 2020-10-19, 14:04   

Drogi Osanie,
mylisz przyczynę ze skutkiem. Byłaby cenzura, gdybym wykropkowała Twoją "szuje" i "małego fiutka" Dorpata.
Ja tylko uprzedzam i na razie proszę być zaprzestał ataków na użytkowników ad personam i skupił się na meritum, bo to drugie czasami Ci wychodzi. :)
Nie interesuje mnie Twoje zdanie o mnie i o tym forum i nie jestem ciekawa Twojej opinii o nim. Skoro tu się pojawiasz, to powinieneś respektować prośby właścicielek bez względu na to czy forum "zdycha" czy "kwitnie". Takie są prawa wolnego rynku. Tylko tyle i aż tyle.
Pozdrawiam

Zofia 
Uczeń
Zofia Skrok

Wysłany: 2020-11-30, 16:35   

Zachęcam do obejrzenia mojego reportażu z Wielkiej Warszawskiej 2020 :)
https://www.youtube.com/watch?v=d-xSnO_KMoA

tx 
Dżokej

Wysłany: 2020-12-01, 16:24   

Rodzinna Wielka Warszawska. Przemiły filmik Zofii Skrok z niemej WW, widzianej od strony stajni Ziemiańskiego i Surtel. Czego zabrakło? Czeskich zwycięzców i francuskiego dżokeja. Też kogoś od Nemezis i Night Thundera. Przydałby się też głos kogoś z oficjeli.

Zofia 
Uczeń
Zofia Skrok

Wysłany: 2020-12-01, 16:31   

Nie można mieć wszystkiego a tak na poważnie to takie kompleksowe filmy o wszystkich to proszę najlepiej u wspomnianych oficjeli zamawiać z budżetu toru ;) Takie żeby było sprawiedliwie, bo ja działam jednoosobowo i charytatywnie i wybieram sobie boharerów swoich filmików...

Pewnie zresztą w mediach wszystko było ;)

Odpowiedz do tematu